31 December 17:39

Eftermiddagen/ kvällen är kommen... Vi har hunnit vara i valbo en sväng och hittat nyårskläder, varit till Fredriks mormor och morfars grav och tänt 2 ljus och lagt dit 2 rosor.. :)
Nu är vi nyårs fina och Elvira sover lite middag, vi ska alldeles strax packa in oss i bilen och åka ned till Sikvik för en härlig kväll med god mat och nyårsfirande. Ha en super trevlig kväll alla nära & kära... Ta vara på små timmarna innan det nya året är kommet! Det välkomnar vi imorgon..

Gott nytt år från oss :)


31 December 08:49

Nyårsafton är här...

Det är fredag och slutet av veckan och framför allt är det nyårsafton..
Hur ska ni fira det?

Vi ska vara hemma hos svärmor och svärfar och äta middag (räkcoctails, bakpotatis med skagen och oxfilé). Efterrätten lovade jag och Fredrik att stå för, vi ville också bjuda något.. Vi köper kanske även med oss någon god öl och lite cider ner som dem får ta av :) Så mycket som dem gör för oss.. Svårt att försöka ge tillbaka men vi försöker åtminsonde. Det blir nog även lite roliga spel under kvällen. Vi sover kvar nere i Sikvik ikväll, för Elviras skull så kan hon somna precis när hon känner för det.. Men självklart ska lill smulan försöka äta lite god mat med oss också :)

Jag och Elvira har myst nu på morgonen, vi klev upp för ungefär en timme sedan.. Då fick Elvira sin antibiotika, idag är det sista dagen som hon äter det (phu), sen tittade vi på "i drömmarnas trädgård" som Elvira fick av oss i julklapp. Hon älskar det programmet/ dem figurerna.. Det är roligt att hon redan är fäst vid något! Nu ska hon snart få i sig lite välling och försöka vila en stund, då ska jag passa på att vika tvätten från igår sen ta mig ett bad :)

Kommentera gärna om ni vill att jag skriver något speciellt här i bloggen, något som ni saknar och tänker "ahaaa, det där tycker jag att hon borde berätta/ skriva om".

Smulan, nu på morgonen : )

30 December 20:20

Ååhj!

Är klar med tvättningen, kom nästan ikapp med allting men alla handdukar och sängkläder är rena och fräscha nu i alla fall.. Vi hann även iväg till ica kvantum och handla lite kvällsfika/frukost och lite annat gott.. Så nu har vi badat och lagt lill tjejen och även fått i oss lite god kvällsfika (té och tekakor samt lite juice), nu sitter Fredrik vid stationära datorn och jag ligger i soffan och har min bärbara.. Jag tänkte se "what a girl wants" som går 21.00 på 3an. Har även köpt lite god choklad och chips & dip. Känner mig väldigt onyttig men detta är sista veckan som vi äter massa skit, nästa vecka är det nya tag. Jag och Fredrik har bestämt oss för att börja äta antingen GI-metoden eller LCHF-metoden.. Även ta tag i träningen eftersom båda vi har träningskort i över 6 månader till så borde det utnyttjas. Självklart ska vi ha en "syndar" dag då vi får äta precis vad vi vill, fast till en viss mängd. Man måste göra det på rätt sätt för annars mår man bara sämre också blir de inte en rolig grej längre om man "straffar" sig själv..

Vad har ni för planer på 2011?


Mina mål bland annat är att klara studierna (matten och samhällskunskapen) på komvux. Gå en skepparkurs med svärfar (så jag/ vi kan köra båt tryggt i sommar), göra högskoleprovet i april, söka och försöka komma in på socionomprogrammet till hösten. Få en bra dagis/dagmamma plats till Elvira. Ha bättre kontakt och umgås med mina vänner (har tyvärr varit dålig på det senaste året) men det har varit så mycket med min lilla dotter.. Självklart är hon prio ett i alla kommande år...

Snart välkomnar vi det nya året, ca 27½ timme kvar..


30 December 16:10

Eftermiddagen är redan här och dagen har bara sprungit förbi känns det som.. Fast har fått mycket gjort ändå känner jag, hade planerat att träffa Linn en sväng över en fika idag. Dock blev det inte så, svärfar ringde Fredrik imorse och berättade att han redan var mycket piggare (han har varit dålig sedan julaftons kvällen) och hörde ifall jag och svärmor kunde åka och handla till nyår idag istället för imorgon som vi hade planerat. Så det blev en tur till Citygross och kom hem med fulla kassar.. Vi fick även lite hem handlat av Ulf & Carina för vi har varit så snäll och hjälpa till nu när Uffe legat dålig.. Vi blev även bjudna på lunch och jag packade in bilen med en massa sopor och skräp som vi tog hem och kastade vid oss... Vi är bara glada om vi kan hjälpa till ibland :)

Dock drog tiden ut lite längre än tänkt så jag hann inte med att träffa Linn idag heller, så jag får hoppas hon har tid & lust en annan dag.. Just nu tvättar jag upp det sista som jag inte hann med häromdagen (handdukar och sängkläder). Vill komma ikapp med tvätten.. Älsklingen åkte ned till Sikvik igen och titta lite på golf.

Nu ska jag göra ett ryck och vika & stryka tvätt..


30 December 09:03

God morgon..

Idag är det torsdag och näst sista dagen på detta år... Så tänkte ge er en lite resumé av detta år!

Jag har varit "super tjock" (gravid), den första månaden av året. Min lilla söta dotter Elvira kom till världen 3 Februari, allt har gått super bra med henne.. Kan inte nämna nå ont, något mindre tråkigt var det 3 första månaderna då vi inte visste vad det var med hennes lilla mage, om det var laktos eller liknande. Men de visade sig bara vara omtumlande mage de 3 första månaderna.. Jag och Fredrik har blivit sambos på riktigt, vi har haft våra bra och dåliga dagar med varandra, vi har kämpat emot mycket som nästan brast men vi byggde upp ett starkare band och trivs ännu bättre med varandra som det ser ut idag :) Jag har lärt mig att vara självständig och börjat se/ tänka på saker i andra banor.. Vi har varit på en super härlig semester till Teneriffa.. Jag trivs med mitt liv helt enkelt... Jag älskar min lilla Elvira & Fredrik (min stora kärlek).




27 December 15:31

God middag..

Jag lovade er och mig själv att jag skulle uppdatera bättre, men ändå har det varit en kass uppdatering. Tyvärr, men helgen har varit stressig..
I torsdags var det julklapps handling hela dagen, hem och slå in och förbereda inför julaftonen.. Fredag var det som sagt julafton och då hade vi julfrukost här hemma med Fredriks föräldrar och min pappa.. På eftermiddagen firade vi hos Fredriks faster och kusin i Höjersdal. På lördag förmiddag kom farfar hit på en fika och på eftermiddagen skulle vi hem och fira jul hos mamma och på kvällen när vi hade kommit hem kom Johan och Maria hit på en spelkväll, mycket trevlig.. Igår var vi i Valbo och kikade, sen kom syskonen hit och vi åt tacos och hade det mysigt! Idag började dagen med samtal till Erika på BVC och vi fick en tid till henne och sen till en barnläkare som skulle kolla på Elvira. Det slutade med att vi fick antibiotika till henne som hon ska äta i 5 dagar. Därefter mötte jag upp Sandra så blev det en tripp till Ikea. Handlade lite saker till Elviras rum och lite annat smått och gott.

Nu sover Elvira middag men jag ska alldeles strax väcka henne.
En kort uppdatering, skriver mer senare.

22 December 21:59

God kväll!

Nu på eftermiddagen/ kvällen har jag och älsklingen ätit max och bara suttit framför tv:n och myst! Vi tänkte ta oss ett bad/en dusch alldeles snart sedan krypa ned i sängen och titta på "devil". Hoppas den är bra, imorgon är det en fullspäckad dag.. Dagen innan julafton, vi ska fixa klart alla julklapparna, handla och julbaka lite grann.. Vi har inte riktigt bestämt oss för om vi ska ha en gran i år eller inte?

Det är något att fundera på under natten.. Ha en fortsatt bra kväll!


22 December 15:10

Åh hej åh hå!

Nu var det länge sedan jag gjorde ett inlägg i bloggen, men som jag skrev i den senaste inlägget så skulle vi resa bort. Nu är jag hem kommen från Teneriffa, vi kom hem natten till i måndags! Har inte haft tid eller ork att blogga för än nu när jag har lite egen tid..
Tänkte berätta lite om vår resa... Vi hade halv pension, alltså frukostbuffé och middagsbuffé.. Lunch och dryck fick vi själva stå för..
Grabbarna har spelat golf måndag-onsdag medans vi tjejer bara slappat och haft det bra, vilket innebar sola, bada, kika runt och bara ha det lugnt och skönt.. Grabbarna kom tillbaka vid 14-15 tiden varje dag så då hängde vi med dem och sola/ bada eller liknande.. Torsdagen hade vi bokat in att gå på "Loro Parque" www.loroparque.com vilket var hur häftigt som helst, vi tittade på späckhuggar show, sjölejon show och delfin show.. Hur mäktigt som helst, sedan på parken så fanns det vittiger, svart panter, hundratals sorter papegojor, sköldpadda "gigantisk", pingvinarium och lite annat smått och gått.. Går knappt att förklara hur fint det var, det måste upplevas för att förstå..

Klicka på bilderna för att se dem större...




På kvällen struntade vi i middagsbuffén på hotellet och gick istället till en kina restaurang och åt buffé. På fredagen så hade vi även bestämmt oss för att åka till en jätte häftig vattenlekpark "Siam Park" www.siampark.net med olika rutchkanor och dess olika svårigheter... Vi hade det hur roligt som helst :)

Klicka på bilderna för att se dem större...




På lördagen tog vi det bara lugnt och slappade vid poolen hela dagen.. Perfekt avslut på en underbar semester.. Detta är bara några bilder av alla tusentals vi tagit :)

Imåndags när vi kom hem tog vi det bara lugnt och hämtade hem katterna som vi hade saknat.. På kvällningen hade vi lilla julafton i Sikvik med Fredriks familj och hans farmor.. Riktigt god mat och en trevlig kväll..
Iågr "tisdag" gjorde vi ingenting speciellt.. Bara var hemma hela dagen!
Idag har jag storstädat lägenheten, blev klar alldeles innan detta inlägg.. Nu kom elektrikerna som ska koppla in vår nya kökfläckt! Hoppas de fungerar sen :)



11 December 08:55

God morgon!
Jay vann idol igår, han har gått som på räls hela vägen.. Aldrig hängt lös, tittarnas klara favorit men jag tycker nog att Minnah har utvecklats mer under resan och verkligen gjort framsteg sedan då hon sökte till idol.. Då var hon den lilla blyga socker söta tjejen.. Nu är hon mer "gaga" som det säger och sten cool... Men lycka till båda två i framtiden!

Imorgon denna tid sitter vi förhoppningsvis på planet och har lyft.. Vi lyfter 8.05 imorgon bitti, så vi beger oss mot Arlanda ca 3:00-3:30 inatt.. Man vet aldrig hur väglagen är.. Just nu här hemma snöar det!
Det är väldigt mycket att tänka på som ska med, samtidigt ska man behöva tänka på att det inte får väga för mycket i resväskan (max 20 kilo/per resväska). Som tur är, är vi 6 stycken och Elvira som åker så vi kan packa lite hur som haver med Elviras saker om det skulle väga för mycket.. Det blir nog bra i slutändan, jag tror jag checkat det mesta att det stämmer.. Bara det att vi inte har en våg här hemma, så vi får väga våra väskor i Sikvik i eftermiddag. Små saker som man inte packat ner ännu bara.. Elvira och Fredrik ligger och sover fortfarande, jag och Elvira klev först upp 5.45 sen somnade hon om vid 7 snåret någon gång.. Ska dammsuga och städa iordning allt här hemma sen innan vi beger oss också..
Jag tror detta blir mitt sista inlägg innan jag åker, så är jag åter på bloggen 20:e när vi är hemma och förhoppningsvis med massor av härliga bilder...
Ni får ha det super bra alla som läser denna blogg, jag börjar få resfeber!

vårat fina hotell...


10 December 21:00

Godkväll!
Har ni haft en bra fredag?

Älsklingen kom hem igår kväll, då hade vi ostbricka, lite vin och massa mys hela kvällen.. Väldigt välbehövligt efter att ha saknat varandra sedan söndags.
Idag har vi haft fullt upp sedan vi vaknade imorse, det började med en promenad ner till sikvik i kylan.. Vi fikade och pratade lite, skulle låna en bil tills imorgon eftermiddag. Vi åkte till Kryddstigen, skulle träffa L och få lite saker.. Därefter till mamma och lämna katterna och umgås lite, vidare till farmor för ett kort besök. Därefter till forex och växla in lite resepengar. Sedan handla på willys, hem och lägga Elvira och sedan laga mat.. Efter maten tog vi en mysig dusch och nu tittar vi på idolfinalen.. Vem hejar ni på? Mig kvittar det faktiskt, både är så otroligt bra och båda värdiga vinnare.. Lycka till nu!

Imorgon blir det packa... Sover även i sikvik, sticker till Arlanda 03.00 ungefär på söndag morgon!
Idolfinalen fortsätter nu, bloggar imorgon...
Ha en mysig kväll..


9 December 13:03

Torsdag idag, snart är söndagen här och det innebär att vi reser iväg 1 vecka.. Jag kan inte beskriva vad skönt det ska bli, ofattbart.. Gud, vad jag behöver detta!
Idag skulle jag och Elvira ha gjort en del, men hon är inge pigg så vi håller oss inne. Kanske går till tempo och köper det lilla som fattas till middagen.. Älsklingen min kommer hem ikväll också, då blir det bara mysmys! Byggfällan och lyxfällan...
Elvira har precis fått lite lunch, ska snart lägga henne så hon får sova middag! Hon måste bli piggare :) Kanske också ska passa på att vila så tiden går lite fortare :)

Vad gör ni idag kära läsare?



8 December 22:37

Nu är det snart läggdags, vi har haft en jätte trevlig tjejkväll.. Mat, massa prat, tv och lite hemma spa (fotbad, ansiktspeeling, ansiktsmask och lite noppning av ögonbryn). Härliga onsdagskväll!
Imorgon kommer älsklingen hem, tänkte åkte till farmor på dagen och hälsa på lite, så hon får träffa oss och Elvira innan vi åker, göra ett samtal till farfar angående julen också!

Godnatt <3

Mikaela & jag..


8 December 17:10

Godkväll, åter igen ett super förlåt för dåligt uppdatering.. Har varken haft tid, lust eller ork att sitta vid datorn men ska ge er en uppdatering på dagarna...
I måndags var jag barnvakt till Fredriks kusin Cindy och Henry någon timme, blev därefter bjuden på lite mat.. Jag och Elvira kom hem vid 17.30 den dagen och då blev det bad och läggdags för Elvira, därefter var jag så slut i huvudet så jag tog ett bad och därefter la jag mig och såg film. Igår hade jag tvätt- och städdag, var väldigt behövligt innan resan, då blir det bara torka och damsuga av lite snabbt på lördag innan vi åker så det är fint tills vi kommer hem från Teneriffa. Blev även ett besök hos mamma, mormor var även där så det var gott med lite mat och prat! Solade även igår och tog det bara lugnt på kvällen...

Imorse fick jag sova ut, vaknade 8.30 och det var riktigt skönt må jag säga.. Kusin Sandra kom hit för jag hade lovat att klippa henne, vilket jag gjorde och det blev väldigt fint :) Vi bestämde oss även för att åka till Valbo så det blev köpis, owes och därefter willys.. Så nu har jag handlat ALLT som behövs till Elvira, mig och Fredrik inför resan och det känns skönt... Tänkte börja packa lite smått imorgon, gör de mesta på fredag så älsklingen får vara med och packa det han ska ha med.

Nu ska jag snart bada och lägga Elvira, hon är så trött.. Miciz kommer hit vid 19.00-19.30 tiden, ska färga håret på henne också blir det äta mat och bara ha en trevlig tjejkväll! Behövs innan jag reser...
Ha en fortsatt trevlig kväll!



6 December 06:03

God morgon!

Nu är bloggtorkan över, måndag idag och ny vecka...
I lördags var vi upptagna hela dagen, igår blev det inte att göra så mycket.. Hjälpa Johan och Maria lite grann, sen en tripp till köpis för att boka tid till Fredrik för en synundersökning :) Fredrik åkte till Norrtälje igår igen, det suger men dagarna kommer gå fort och nu ser vi fram emot söndag så himla mycket, då åker vi till Teneriffa äntligen!
Idag ska vi ta oss en promenad ner till sikvik på förmiddagen och ta ut Alpha och sen ska vi hem till Fredriks morbror och passa Henry en timme eller så, så denna dag har vi planerad.. Imorgon har jag tvättid så tänkte försöka städa här hemma då, börja packa någon dag i veckan också.. Nej, dagarna kommer gå fort :) I will hope!
Vad ska ni göra i veckan, ser ni fram emot något speciellt? :)


4 December 22:45

Trots att jag och Elvira är lite sjuka så har dagen varit super bra.. I eftermiddags var vi i Sätra på kalas hos Fredriks kusiner med hela släkten jansson... Därefter åkte vi hem till Johan och Maria och hjälpte till att vika reklam, som jag även ska hjälpa med att dela ut imorgon.. Sedan var det middag i Sikvik, riktigt mysigt och trevlig kväll med lite spel och skratt :) Jag älskar verkligen denna familj!

Jag älskar min familj också, samt vår egna lilla familj :) Lill smulan sover, hoppas hon sover hela natten.. Jag och Fredrik ska slå oss lite till ro och se lite tv innan läggdags... Imorgon står de lite mer på schemat, julmarknad, valbo och lite saker :)
Uppdaterar mer på måndag när karln åkt till Norrtälje igen :(


4 December 06:05

Herregud vilken natt!!!

För första gången på 10 månader så vaknade Elvira inatt... Jag och Fredrik hade en trevlig kväll och tittade på idol oh lite One Tree Hill avsnitt, gick och la oss vid 23.30.. Vi hann precis somna till, då vaknar lill skruttan... Hur täppt som helst i näsan, aldrig varit med om värre.. Min hals pulserar, jag och Elvira snorar ikapp och kramas.. Fredrik somnar, vi ligger vakna.. Klockan tickar, när den börjar närma sig 3.00 somnar Elvira, 5.30 slår dem blå upp igen.. Nu är hon vaken! Jag sitter som ett lik och min hals har aldrig varit så illa.. Jag brukar sällan vara sjuk, så blir jag och Elvira det "helt plötsligt" samtidigt också... Idag har vi lite planerat, vi får se hur dem planerna blir.. Är jag och Elvira sjuka är det bäst att vara hemma, vi behöver mer sömn båda två.. Vi tar timmarna i taget, men det kanske har något med att göra att hon är 10 månader nu? Hon kanske vill vakna om nätterna nu, jag hoppas hon bara hade andningssvårigheter, därför hon vaknade.. Stackarn! Fredrik sa åt mig koppla av, det gick inte så bra när man själv snörvlade...

Fy! Vi hatar att vara sjuka...


3 December 06:25

God morgon!

Idag är det fredag och innebär helg :) Riktigt skönt, denna vecka har jag fått mycket gjort.. Hoppas jag hittar på något att göra nästa vecka då Fredrik är borta bara.. Det blir nog lite mer julbak då ;)
Elvira vaknade 5.00 imorse igen, men vi låg i sängen till 5.55.. Klockan 6.00 är hennes favorit program (i drömmarnas trädgård). Så det är slut vilken minut som helst nu! Go hjärtat..

Igår kväll fick vi spontanbesök av Carina (Fredriks mamma) hon hade med sig lite strumpor åt Elvira och en choklad ask. Hon var Elvira sjuk, så hon ringde och frågade om hon fick komma :)
Vi sålde även bilen våran igår kväll! Eftersom vi måste köpa en ny.. Vi har hittat en jätte fin ford focus som vi båda fastnade för.. Så det blir att fundera lite!

Idag blir min lilla älskling 10 månader, stora tjejen.. Snart 1 år :)
Jag har börjat få resfeber kände jag när jag vaknade imorse, och insåg att jag inte har ett enda sommarplagg åt Elvira tills vi åker.. Panik! Bara 9 dagar kvar, jag får leta lite :)

Tänkte ge er en bild på hur bordet och stolarna blev nu när det är klart! Jag är jätte nöjd, för ynka 100 kronor kan man förändra sitt hem lite grann!

Under konstruktion..

 

Resultatet!!


2 December 16:40

Självklart så har jag och Elvira fått denna dag att gå också.. Varit ute på en liten promenad i det kyliga vädret med, mest för Elviras skull så hon fick lite friskluft.. Nu har hon precis ätit middag och jag har ätit min middag, tonfisksås med pasta.. Så gott! :) Enkelt, billigt och gott!

Nu är min älskling påväg hem, så ikväll ska vi bara mysa och se one tree hill och äta chips ville min man göra ;) Manlig han!
Vad gör ni en torsdagskväll som denna? :)

Sista från mig för idag :)

2 December 08:27

Klockan är redan halv 9 och jag är klar med bordet och stolarna, nu ska det bara torka men dem får stå tills imorgon så dem blir riktigt torra.. Skit snyggt kommer det bli, ni får bild imorgon när allt är på sin plats :) Elvira ville bara sova 20 minuter, lill skruttan... Har hunnit bädda sängarna, diskat och gjort rent i badrummet :) Nu blir det att tvätta av mig och klä på mig sen ge Elvira lite gröt..


2 December 07:07

God morgon! Gårdagen höll jag igång från morgon till kväll.. Jag gick och la mig vid 22.00 efter det att jag tittat på lite tv-program som jag gör när jag varvar ner på kvällarna, slocknade på två röda tror jag :)
Imorse vaknade Elvira 5.00 men hon fick ligga och prata för sig själv till 5.30 i alla fall så jag fick dra mig lite och halvsova... Då började dagen! Jag har redan slått in 10 julklappar och plockat lite, ska snart måla en omgång till på bordet och stolarna, så fort Elvira somnat om.. Vid 10 får vi besök så vill gärna ha hunnit måla det tills dess.. Dock omöblerat i köket nu, sakerna står i Elviras rum.. Det blir nog att hålla igång hela dagen idag också! Älsklingen kommer hem ikväll, ska bli skönt.. Elvira sover nog när han kommer hem! Så dem ses imorgon..

Men jag får träffa min kärlek ikväll, vad ska ni göra idag?


1 December 18:35

WOW, vad mycket jag hunnit med idag!

Jag och Elvira har varit ute på äventyr hela dagen.. Först kom Sandra hit och tittade hur vi bodde, nästan på en gång åkte vi till ÖB för jag skulle köpa (inomhusfärg, vit) men då var det tvär slut där.. Då åkte vi vidare till Valbo och åt lite lunch och strosade runt och letade även färg på coop, utan resultat! Vid 14.30 hade Sandra tid på gynmottagningen av privata skäl! Men allt gick bra, därefter åkte vi till rusta, där hittade jag den färg jag sökte.. Därefter åkte vi och hämtade ut ett paket som var lite julklappar till nära & kära, sen hem! Anledningen till att jag sökte färg var för att för en tid sedan köpte vi en vit kökssoffa så vi har letat efter ett bord och stolar som skulle matcha, men utan resultat så nu efter lite tips från en vän som målade om sina kökmöbler igår, tog jag mig i kragen att jag skulle måla om det idag! Så för ynka 100 kronor kan man göra ett kök, nytt igen! Underbart :)
Är halvfärdig, torktid på denna färg är 8 timmar, så det får stå över natten så målar jag på lite lätt imorgon bara.. Ska måla sista stolen nu!

Ni kan få en tjuvtitt, dock bara en skräp bild ;)


Vad tycks?


1 December 08:25

Appropå ingenting egentligen...

Att vara självständig är viktigt för mig.. Något jag verkligen känt att jag är nu när Fredrik jobbar i Norrtälje söndag-torsdag.. Självklart så saknar jag honom, men förstå vad nyttigt detta är för ett förhållande ska fungera och när man bor ihop och ses varje dag.. Detta gör att nya krafter och känslor kommer, i alla fall från min sida.. Tror många skulle tycka och känna det! Jag hade rädsla för att sova ensam och intalade mig hela tiden att "detta klarar jag inte", bara sen i tisdags förra veckan har jag sovit själv nästan varje natt när Fredrik varit borta.. Måste erkänna att det är riktigt skönt också, jag och Elvira får viktig egen tid med varandra! Jag känner verkligen att jag älskar familjelivet och mina två älsklingar...

Stärk ditt självförtroende genom att rå om dig själv och ha egen tid, hur viktigt som helst! Det behövs i alla förhållanden, samt om du är mammaledig...

1 December 07:14

Då har vi gått in i sista månaden på året, denna månad händer det mycket.. Det blir Elviras första utlandsresa till Teneriffa den 12 December, hennes första jul och hennes första nyår bland annat..
Det är så härligt.. Många blir deprimerade på hösten/ vintern, jag blir istället glad och ser fram emot det kommande året och allt som hör kring julen :)
Jag är så bebiskär! Skulle verkligen vilja ha en till liten knatte, ett syskon till Elvira.. Men det får nog vänta, tills vi vet att Fredrik har bra jobb och jag eventuellt fått jobba lite.. Men önska kan man, det är så många som kommer få barn nästa år.. Helt otroligt, vad många :-)

Nu är första avsnittet av årets julkalendern igång, undrar hur den är.. På dem senaste åren har det bara blivit kattsand av alla barnprogram samt julkalendrar, har dem slut på fantasi kanske? Det är så oväsentliga och onödiga program nu för tiden, man förstår sig inte på dem.. Vart är alla det bra och roliga klassiska julkalendrarna som man såg fram emot att få så varje år? Lönlöst nu för tiden, årets kalender tycker jag verkar vara en väldigt dålig och kopierad verision av mysteriet på greveholm.. En familj på två barn kommer bo på ett slott med en gris och ett spöke.. Huh? Ganska lika va?
Vad tycker ni om julkalendern i år?


Tänk om man kunde vara så påhittig och komma på en jätte bra julkalendern tills Elvira förstår...
Som sagt så var pappa här på besök igår, det var riktigt trevligt.. Vi åt mat, fikade och pratade en massa.. Riktigt skönt att få egen tid med pappa och Elvira och få ventilera lite.. När han åkte så badade och lade jag Elvira sedan hade jag en "må bra" stund för mig själv, men lite hemma spa och tv tittande innan läggdags :)
Idag så ska vi in till stan och titta efter vinterjacka och vinterskor till mig, måste ha det nu.. Så himla kallt och pappa så snäll som han är skulle hjälpa mig att betala det, gulliga han! Världens bästa pappa...
Har ni nå bra tips på bra vinterjackor? Lite längre som går ner över höfterna? Ge gärna tips..

En väldigt glad Elvira den 1 December, mys i sängen :)


RSS 2.0