16E FEBRUARI 2011

Ursäkta mig för en väldigt dålig uppdatering.. Men det har varit fullt upp och i måndags blev Elvira sjuk och nu ligger både hon och jag sjuka.. Väldigt tungt! Dagarna går så segt, och mitt huvud sprängs!
Jag som hade sett fram emot denna träningsvecka, istället går man hemma och småäter sötsakerna istället.. Fyfy!
Får ta nya tag när jag är frisk istället.. Väldigt förkylda är vi både jag och Elvira.
Imorgon skriver vi navigationsprovet, måste kika igenom det lite i eftermiddag om jag är lite piggare då..
Har födelsedag på fredag och jag får verkligen hoppas jag mår bättre då..

Nu ska jag krya på mig!!


11E FEBRUARI 2011

Ska man skriva ett personligt brev och lägga på grannarnas brevlåda eller ska man bara strunta i det?
Samtidigt känner jag att jag orkar inte slösa energi på dem.. Har dem aldrig hört talas om allemansrätt så ska dem definitivt inte klaga på andra under dag tid och kvällstid är vi också tysta!! Annars jävlar ska jag klaga, nästan varje kväll sen dag 1 vi flyttade in har det varit oljud från dem under oss alla mopeder, skoter, crossar och alt vad det är.. Men har vi klagat? NEJ!! Men dags att sätta hårt mot hårt nu..


11E FEBRUARI 2011

Ibland kan jag spy på våra grannar...
Vi har fått brev hem om klagomål och dem "söker" efter något att få klaga på!
Jag vet inte vad brevet innebär men jag har skrivit mail tillbaka och satt mig själv lite till svars också..
För det första så säger dem att vi stampar i golvet i tid och otid, jag är en "klump" fot som går med hälarna i golvet och det blir väldigt dovt ljud, inget jag kan ändra på.. Alltid varit sån och fått det efter mamma!
Men absolut kan jag försöka tänka på det, men det går inte varje gång jag rör mig i lägenheten..
Dem gnäller på barnvagn som står i trappen, visst man får inte ha dem där men vår hall är så enormt lite och att tränga in en barnvagn där det går inte, så dem säger att vi ska få ha dem i cykelrummet vilket är ruttet och minimalt, det tollererar jag inte! Sen säger dem att vi inte är tysta efter 22.00 och att vi "ålar" på golvet vid tolv halv ett på nätterna, alltså vad fan.. Alla som känner mig vet att jag sover helst tidigt på kvällarna, jag är så trött efter att ha varit vaken en hel dag med Elvira så vi lägger oss vid 22.00-23.00 senast, alltså ska vi behöva stå till svars när vi går och lägger oss om kvällarna också? Patetiskt!
Dessutom har vi 2 katter som lever hej vilt på nätterna, också skyller dem på att när vi har vänner här så är inte dem heller tysta.. Alltså vad fan ska man trippa på tå här hemma eller?
Jag blir så arg! Sen säger dem att vi bråkar, det har dem rätt i men det är fan inte ofta det händer, dem ska bara poängtera allt vi gör! Dem är pensionärer och går hemma hela dagarna, hör dem minsta lilla från oss så ringer dem fastighetsskötaren..
Sen verkar dem inte ha överséende om att vi har Elvira, hon kryper och kan inte gå. Ska jag då bära runt henne 24/7 bara för att det inte ska störa dem? Ska jag inte låta henne leka med sina leksaker? Ska jag göra mig av med katterna för att dem ska bli nöjda?

Vad gör man?!


10E FEBRUARI 2011

Nu håller jag på med en sjömansgryta som blir dagens middag, det är första gången jag gör den men jag tror att jag kommer lyckas :) Det smakade gott nyss! Fast den ska små puttra i ca 20-40 minuter till.
Sen ska vi ta bussen hem till mamma och vara där tills Fredrik har tränat klart badminton!
Så uppdaterar ikväll efter spinningpasset :)


10E FEBRUARI 2011

Jag hade beslutat mig för att inte ta någon träning nu på morgonen med tanke på att jag ska på ett spinningpass ikväll, men jag kunde inte hålla mig.. Tyvärr, så det blev 30 minuter med dvd:n hemma igen! Riktigt skönt nu må jag säga.. Nöjd med min insats!
Får se vad jag och Elvira ska göra idag, ut på en promenad måste vi så hon får lite friskluft. Knappt varit ute nå nu i veckan :(

Nu blir det ta tag i disken, ha en bra dag!


10E FEBRUARI 2011

God morgon!
Idag är det torsdag och snart är det redan helg, ikväll 19.00 har jag och Miciz ett 60 minuters spinningpass inbokat.. Ska bli roligt att se vad man klarar av! Inte van, men så härligt med träning :)
Elvira vaknade vid 6.00 nu på morgonen, men vi låg i sängen till 7.00 innan vi klev upp och började titta på barn-tv och hon drack välling!

Jag mår så bra nu, av att jag får träna så som jag vill! Körde stenhårt på gymmet igår.. Det känns idag kan jag säga.. Men precis som det ska!

Gårdagens träning

Morgon:
30 minuter aerobic till dvd (hemma)

Eftermiddag/ kväll:
Biceps och axlar på gymmet, samt löpning. Totalt 1½ timmes träning.

När jag kom hem åt vi middag och jag slog igång "love and other drugs", tyckte den var jätte roligt och bra faktiskt.. Nu ska jag slänga i mig frukost.
Gröt, finncrisp och 1 ägg!


9E FEBRUARI 2011

Dagen har gått fort hittils, min moster Linda kom på besök från Uppsala för att fira Elvira i efterskott samt så gjorde jag lite ljusa slingor på henne.. Trevligt! =)
Elvira fick en fin sametsklänning som hon har att växa i och en mjukdjur (älg).
Snart blir det åka iväg och träna, laga lite middag till Elvira först bara!
Idag ska jag träna biceps och axlar, peppa peppa!!



9E FEBRUARI 2011

Jag blir så irriterad på folk som kommenterar, kan ni inte läsa riktigt så ska ni inte häva ur er saker heller...

Paulina om 9E FEBRUARI 2011:
Hur kan du säga att du haft ditt roliga när du bara är 21år ditt liv har ju knappt tagit en början!!!
och sen allt skitsnack om att sluta med godsaker ojojoj du vet inte vad som väntar du inte......


Svar på kommentar:
Jag har inte sagt att jag haft mina roliga, jag skrev att jag hade haft mitt roliga med alkhol just nu och att jag har hela livet framför mig att ha roligt.. Bara det att nu är jag i en period där jag vill leva hälsosamt! Godsaker kommer jag äta, med måtta!
Sköt ditt så sköter jag mitt, jävligt bra må jag säga...

9E FEBRUARI 2011

Många kan ställa mig frågan varför "tränar du 2 gånger om dagen?" Det är något som jag mår bra av och när dagen sen är slut kan jag vara nöjd med min insats. Att motionscykla/ träna aerobic till en dvd på 30 minuter några morgonar i veckan skadar inte.. Jag vill förbättra min kondition samtidigt som jag vill gå ned i vikt och få tillbaka min kropp jag hade före min graviditet.. Jag älskar att vara mamma, har älskat att gå hemma.. Men nu efter 1½ års vila från allt som har med träning & kost att göra är det min tid, jag är peppad inför våren och sommaren att få en ideal vikt som jag tidigare alltid haft! Det är mina drömmar och mina mål, ni där ute kanske fyller er vecka med att festa och ha roligt med vännerna varje helg (2-3 gånger/ veckan). Men jag kan säga det att alkohol har inte varit min grej det senaste 1½ året, visst jag har druckit någon gång men med måtta och jag har tappat lusten dem flesta gånger... Alkohol är inte min grej nå mer, jag har haft mitt roliga och jag kommer även ha mitt roliga kvar.. Jag är 21 år och nu är mitt mål att avstå från alkohol och godsaker och ta tag i min hälsa, träning och mina vänner & familj är det viktigaste för mig.. Får jag inte in det i min vardag är jag inte mig själv...

Det är viktigt att ha egna mål att gå efter, jag har satt mitt och det kommer jag att klara av.. Med eller utan era kommentarer så kommer JAG att klara det... Stötta mig istället =))


9E FEBRUARI 2011

Nu drar jag igång med mitt morgonpass, det blir en dvd idag :) Nu kör vi!


9E FEBRUARI 2011

Veckorna går så fort, redan onsdag. Det är dock bara 8 dagar kvar till vi skriver navigationsprovet. Jag är lite nervös, det krävs lite pluggning för det.. Så tänkte sätta mig i helgen någon timme och skriva ned det vi bör kunna och träna in det.. Jag vill verkligen klara det, då ska jag göra de också =))
Vi hade 2½ timmes kurs igår kväll, 19.00-21.30 ungefär.. Snacka om att jag var slut i huvudet sen, åkte direkt från gymmet hem och satte mig vid bordet och hade lektion! Men bara bita ihop..

Gårdagens träning

Morgonen:
Motionscykeln 20 minuter

Eftermidaggen:
Tränade ben, mage & rygg på gymmet 1 timme

Nu har jag precis avnjutit en god frukost.
Havregrynsgröt, 2 finncrisp & 1 ägg.


9E FEBRUARI 2011

Anonym om 8E FEBRUARI 2011:
Varför tränar du tre gånger om dagen för? Är inte de lite onödigt? Muskler behöver vila och syre för att det ska ge någon effekt

Svar på kommentar:
Till att börja med, varför är du anonym? Jag tränar inte 3 gånger om dagen, vad har du fått det ifrån? Jag vill cykla på morgonen 20 minuter och sen träna gym på eftermiddagen, de är rekomenderad träning! Så lägg dig inte i, mår jag bra av det så är det bra.. Ingen annan ska må bra "åt" mig! Det är viktigast hur jag mår, inte sant?

8E FEBRUARI 2011

Lunchdags!
Elvira har ätit dillkött med potatis och jag ska äta en skink & tomat omelett! :)
Det är så fint väder ute, kanske tar en promenad sen. Dock har jag lite rentvätt som måste vikas.. Disken är avklarad i alla fall.. Skönt att få det gjort!


8E FEBRUARI 2011

Då var dagens första träningspass klart..
Blev sitta på motionscykeln 20 minuter, det var tungt må ni tro!
Elvira ligger och sover, jag ska tvätta av mig och sen diska och göra iordning en viktväktarsallad.
Jag är så peppad på att träna....


8E FEBRUARI 2011

God morgon..
Idag känner jag mig någon lunda pigg, somnade vid 22 igår och vaknade 7 nu på morgonen, riktigt skönt!
Det blev tyvärr ingen navigationskurs igår heller, utan vi kör ikväll istället..
Så igår eftermiddag så blev det träna i princip bara..

Gårdagens träning

Morgonen:
Cyklade på motionscykeln 20 minuter.

Eftermiddagen:
Tränade bröst och triceps på gymmet 1½ timme.

Idag ska jag antingen cykla 30 minuter eller köra en dvd, nu på morgonen sen i eftermiddag 17-19 ska jag träna på gymmet medans Fredrik har bowling träning, Maria ska ha Elvira under tiden så sen kör vi navigationskursen..
Vad ska ni göra idag? :)


7E FEBRUARI 2011

Har precis avklarat dagen första träningspass, det blev 20 minuter på motionscykeln.
Nu måste jag ned till tvättstugan igen sen upp och laga frukost :)
Senare idag ska jag försöka ta en promenad med Elvira i det härliga solvädret samt ta mig till gymmet!
Vi tog aldrig navigationskursen igår kväll, utan den blir ikväll istället :) Nästa torsdag skriver vi provet..


7E FEBRUARI 2011

God morgon..
Jag har återigen beslutat mig för att ha denna blogg igen, jag gillade finest men dock inte vissa av mina läsare som läser den i sina mobilen, bland annat pappa ;) Så det är för hans skull jag gör detta!
Måndag idag och ny vecka, vilket innebär nya möjligheter, efter att ha legat på latbänken över 14 dagar så är det nu dags för tränings & kost rutinerna igen! Nu jävlar i mig ska det hända saker...

Tips på hur jag ska träna och äta?


RSS 2.0