22 December 15:10

Åh hej åh hå!

Nu var det länge sedan jag gjorde ett inlägg i bloggen, men som jag skrev i den senaste inlägget så skulle vi resa bort. Nu är jag hem kommen från Teneriffa, vi kom hem natten till i måndags! Har inte haft tid eller ork att blogga för än nu när jag har lite egen tid..
Tänkte berätta lite om vår resa... Vi hade halv pension, alltså frukostbuffé och middagsbuffé.. Lunch och dryck fick vi själva stå för..
Grabbarna har spelat golf måndag-onsdag medans vi tjejer bara slappat och haft det bra, vilket innebar sola, bada, kika runt och bara ha det lugnt och skönt.. Grabbarna kom tillbaka vid 14-15 tiden varje dag så då hängde vi med dem och sola/ bada eller liknande.. Torsdagen hade vi bokat in att gå på "Loro Parque" www.loroparque.com vilket var hur häftigt som helst, vi tittade på späckhuggar show, sjölejon show och delfin show.. Hur mäktigt som helst, sedan på parken så fanns det vittiger, svart panter, hundratals sorter papegojor, sköldpadda "gigantisk", pingvinarium och lite annat smått och gått.. Går knappt att förklara hur fint det var, det måste upplevas för att förstå..

Klicka på bilderna för att se dem större...




På kvällen struntade vi i middagsbuffén på hotellet och gick istället till en kina restaurang och åt buffé. På fredagen så hade vi även bestämmt oss för att åka till en jätte häftig vattenlekpark "Siam Park" www.siampark.net med olika rutchkanor och dess olika svårigheter... Vi hade det hur roligt som helst :)

Klicka på bilderna för att se dem större...




På lördagen tog vi det bara lugnt och slappade vid poolen hela dagen.. Perfekt avslut på en underbar semester.. Detta är bara några bilder av alla tusentals vi tagit :)

Imåndags när vi kom hem tog vi det bara lugnt och hämtade hem katterna som vi hade saknat.. På kvällningen hade vi lilla julafton i Sikvik med Fredriks familj och hans farmor.. Riktigt god mat och en trevlig kväll..
Iågr "tisdag" gjorde vi ingenting speciellt.. Bara var hemma hela dagen!
Idag har jag storstädat lägenheten, blev klar alldeles innan detta inlägg.. Nu kom elektrikerna som ska koppla in vår nya kökfläckt! Hoppas de fungerar sen :)



Kommentarer
Postat av: Jonte

Låter som en grym semester det där! Hoppas ni får en trevlig Jul. Hälsa familjen! :)

2010-12-22 @ 16:40:47
URL: http://joonathanb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0